Hirdetés

A szerkesztő: martinnelli

Adatlap

Magamról

Kedves Netező! A startlapos szerkesztők egyik hangyája vagyok, aki Nektek gyűjti össze a linkeket. Célom az, hogy azoknak a netes szörfözőknek spóróljon meg időt, akik csak egy témára kiváncsiak vagy keresnek valamit. Így hát mindenkit szívesen látok, ha csak egy kattintásra is - hogy kedvére barangoljon az oldalon. Sőt, a keresőprogikkal ellentétben nem listaszerűen sorolva, hanem egy csokorba szedve, csoportosítva mutatom be a weblapokat. Ha ezzel időt takarítottál meg, fordítsd a többi startlapos szerkesztő oldalainak böngészésével, hiszen rengeteg hasznos és érdekes linkgyűjteményt találsz! És ha eddig elolvastad a bemutatkozást, megérdemled, hogy elmeséljek egy viccet, ami ránk nem vonatkozik :) - Mióta dolgozol ennél a cégnél? - Mióta megfenyegettek, hogy kirúgnak.

Egyéb általam szerkesztett lap.hu oldalak

Meghatározás:

Nyíregyházi Főiskola egyre dinamikusabban fejlődő felsőoktatási intézmény, nagy tanárképzési múlttal, és bővülő határontúli kapcsolatokkal.

Nyíregyházi Főiskola egyre dinamikusabban fejlődő felsőoktatási intézmény, nagy tanárképzési múlttal, és bővülő határontúli kapcsolatokkal.

Szponzorált hirdetések

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal profiljába tartozó javaslata van, amellyel az oldal jelenlegi tartamán javítani lehet, kérjük jelezze a szerkesztőnek ezen a felületen keresztül. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy szerkesztőnk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!
Ha linket akar ajánlani, kérjük kattintson ide!

Név:
 
E-mail cím:
 
Javaslat:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés